Jauni horizonti - jauni mērķi

Mērķiem ir jābūt, tas nu ir skaidrs kā diena. Savādāk dzīvei pietrūkst asumiņa, pietrūkst sajūtas, ka cīnies peldot pret straumi. Mērķiem ir jābūt lieliem, augstākajiem, jo savādāk no tā visa nav nekādas jēgas - visu laiku vajā nepiepildības sajūta.

Orientēšanās. Lai arī iepriekšējā rakstā minēju, ka nenožēloju katastrofālos rezultātus sākot ar iepriekšējā gada februāri, kuri man ļāva atrast pamatu zem kājām, tomēr jānorāda, ka iekšējā miera labad ir nepieciešams revanšs. JWOC garā distance un stafete bija iepriekšējā gada vislielākās izgāšanās, to tā atstāt nevar. Juniors vairs neesmu, taču pasaules čempionāts zviedrijā ir jau nākošagad. Tātad galvenais mērķis man ir WUOC 2010 Borlengē, Zviedrijā. Lai tie zviedri un visi citi tik panāk priekšā - redzēs velnu.
Vēl viens čempis, kurā revanšēšos nākošgad būs Baltijas čempis. Šogad slimības dēļ mans rezultāts bija nožēlojams, knapi finišēju. Nākošgad jātiek sešiniekā.
Ja skatamies uz citām nopietnām sacensībām, tad stipri piezemētāk, bet tomēr plānoju atlasīties uz pasaules čempi Tronheimā un Eiropas čempi Bulgārijā. Mērķi ir garā distances, kur jātiek finālos.
Kas attiecas uz šo gadu, tad galvenais mērķis pavisam noteikti ir Pasaules militārais čempionāts Igaunijā septembrī. Tā kā ar visām klapatām sagatavošanos normāli varu sākt tikai tagad tad īsti negarantēju savas spējas cīkstēties ar turp sabraukušajiem grandiem, tādēļ vienkārši vēlos labi noskriet visas distances.

Kas attiecās uz vēsturi, tad savā Bakalaura darbā vēlos revanšēties par to, ko sastrādāju šinī kursa darbā - noplosīšos tā, lai šo ķibeli aizmirst. Pie Bakalaura darba jau darbu esmu sācis. Viss būs OK;) Savas divus sešinieku un trīs septītnieku jau izlabot vairs nevaru. Arī tas grauž dvēseli, tāpēc Maģistra grāda mērķis ir Summa cum lauda un Sarkanais diploms. Te viss ir salīdzinoši vienkārši - tikai jāstrādā(un jāiemācās pāris valodas:p).

Trīs lietas labas lietas - Vieglatlētika. Kopš Rīgas maratona man ir āķi lūpā un par galveno distanci gribās izvirzīt pusmaratonu. Tai vajadzētu arī būt īstajai distancei lai varētu apvienot ar orientēšanās garajām distancēm. Tā kā 2012. gadā pasaules orientēšanās čempis notiks Tjerī piemājas mežā, tad būtu loģiski pieļaut, ka viņš tur visus gribēs samalt. Zinot Francijas apvidu īpatnības, man īsti nav velmes tur skriet, tādēļ galvenais mērķis 2012. gadam un pagaidām galvenais mērķis vieglatlētikā ir pusmaratons Pasaules Universiādē Ķīnā. Tie rezultāti, kurus līdz 2012. gadam vēlos sasniegt ir: pusmaratons - 1:10:00, 3000m - 8:55, 5000m - 15:30.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru