Peter Parker week (Number 8)

Tieku fukšots pa labi un pa kreisi (Tiem, kas nezina pusgadu mācīšos Gotlandes Universitātē). Tas viss paņem diezgan laika un treniņi līdz ar to varētu nelikties tik smagi, cik vajadzētu. Tomēr tie, kuri paši ir bijuši fukši sapratīs. Šonedēļ esmu saskrējis kaut ko pie 53 kilometriem un attiecīgi 4,5 stundām. Jā, rudenī būšu sausiņš, bet nu tā nu reiz ir sanācis. Fiziski arī nejūtos pārāk labi un varbūt atpūta tiešām nāk tieši laikā.

Nedaudz par Gotlandes sportisko pusi. Sala ir diezgan līdzena - augstākais punkts ir 83m virs jūras līmeņa, taču tas tāds izņēmums. Kartes, kurās gan vēl diemžēl neesmu skrējis, izskatās līdzīgas magnēta kartēm(Rīgas, protams), taču dabā viss izskatās pilnīgi savādāk. Šodien, skrienot pa meža celiņu centos saprast, kam Latvijā tas varētu būt līdzīgi. Nu lūk, pēc manām domām, saliekot kopā Sējas purva purvainās daļas ainavu ar piejūras kāpu daļu ainavu, kā arī par pamatni izvēloties cietu kaļķakmens pamatni, jums varētu rasties zināma ideja, par to, kā ir skriet pa Gotlandes mežu. Kaut kad ielikšu arī kādas fotogrāfijas. Nākošnedēļ ceru skriet novada čempionātā garajā distancē. Ceru, ka man atļaus. Trakākais vien, ka fukši man turpinās arī nākošajā nedēļā. Savs laiks akmeņus lasīt, savs - mētāt...

1 komentārs:

  1. Kalvis šodien klubu stafetēs teica, ka drīz sāks trenēties nākamajam gadam. Zini, ko tas nozīmē? Mēs uzvarēsim WUOC stafetes nākamgad! ;)
    Izskatās, ka tev Gotlandē iet pavisam labi. :) Turies un trenējies!

    AtbildētDzēst